Att jobba på en byggfirma i denna värmen

Hej alla läsare! Hoppas att allt är bra med er och att ni är noggranna med att dricka mycket. Så varmt som det har varit hela maj månad nu har det aldrig varit tidigare, åtminstone inte under min livstid och speciellt inte under så lång tid på raken.

Jag jobbar på kontor och tycker att det är varmt där inne och då har jag ändå en fläkt som kan fläkta på mig hela dagarna. Tänker på de som jobbar på en byggfirma och som behöver vara ute och snickare när det är sånt här väder. Jag menar det blåser ju inte ens utan det är vindstilla och närmare trettio grader, det är knappt att man orkar gå på en längre promenad.

Det som är kul är väl då att kunna få vara utomhus hela dagarna och verkligen ta del av solen. För det är det som jag missar när jag jobbar på kontor där jag ser det fina vädret genom fönstret men sen när jag kommer hem är det kväll och då är det inte längre lika varmt så då finns det inget kvar för mig att sola och man går lite miste om värmen då. Men jobbar man på en byggfirma så måste det spela väldigt mycket större roll vad det är för väder, i alla fall om det är byggen och renovering som sker utomhus och då tycker jag att det går att ordna och man kan göra det på ett sätt som ger en bästa möjliga resultat.

Du gillar kanske också...